Tercer Primera

After Hours

350€

After Hours és una marca despreocupada, actual i amb moviment, pensada per a negocis de restauració i l’oci. T’encaixarà si el teu negoci és un restaurant, un bar, una cocteleria o un pub.

Què inclou?

× Logotip principal
× 4 logotips secundaris
× Símbol
× Tipografies corporatives (de llicència gratuïta a Google Fonts)
× Brandboard

Què podem editar?

Podem canviar el nom del negoci, la frase petita que l’acompanya i els colors corporatius. També hi ha la possibilitat de modificar la il·lustració del fons.

Comprar

com funciona?

01.

Omple el formulari que trobaràs al final de la pàgina. En 24/48h t’enviarem un mail amb tota la informació per fer el pagament i unes preguntes sobre la teua marca.

02.

Una vegada haguem rebut el pagament, personalitzarem el logotip amb el nom de la teua marca, el tagline i els colors corporatius (siguin els que nosaltres proposem o els que tu ens donis)

03.

Farem una revisió per comprovar que tot estigui correcte i una vegada tinguem la teua aprovació t’enviarem els logos en format .jpg, .png i .eps, les tipografies corporatives i el brandboard en format PDF

iPad amb el brandboard d'After Hours, que conté les versions del logo, les tipografies corporatives, els colors i unes imatges

així és com pot quedar.

Vols veure com queda aplicada la marca amb un altre nom? Aquí et deixem un exemple amb un naming i uns colors diferents.

Logotip d'After Hours de color roig sobre un fons rosa
Logo Mojito Time amb lletres grogues sobre un fons verd

preguntes freqüents.

Quant tardaré a tenir el logo final?

Una vegada haguem rebut el pagament del producte i les respostes a les preguntes sobre la teua marca tardarem uns 2 o 3 dies a enviar-te els dissenys personalitzats per comprovar que tot estigui bé. Una vegada tinguem el teu OK tardarem de 2 a 3 dies més a enviar-te els finals, així que en menys de 2 setmanes pots tenir el teu logo personalitzat!

Si no m’agrada el resultat, em tornareu els diners?

Encara que sigui un producte personalitzat, és exclusiu així que una vegada estigui feta la compra no s’efectuaran ni canvis estètics al logotip més enllà del canvi de nom i els colors ni es retornaran els diners.

Ho puc editar jo a casa?

Tot i que s’envia una versió vectorial del logo, aquesta no es pot editar.

Aquest logo només serà meu?

Si, aquest logo només es ven a un client. Una vegada estigui venut constarà com a esgotat a la botiga

No m’agrada la tipografia del logo, la puc canviar?

No, no podem canviar la tipografia del logotip, però podem canviar els colors per uns que t’agradin més o tinguin més a veure amb el teu negoci. També podem canviar les tipografies corporatives per unes de la teua preferència.

El preu inclou IVA?

Sí, tots els productes de la nostra botiga ja inclouen l’IVA.

Vull més coses de les que hi ha

Si voleu material gràfic extra al qual ja s’ofereix, ho podem pressupostar a part una vegada tinguem el logo personalitzat.

no t'encaixa? aquí tens altres logos

Logotip d'Alquimia amb les lletres de color groc i un fons verd
Logo de Kidglish amb les lletres de colors i sobre un fons color crema

Amb quina imatge corporativa et quedes?

Contesta el qüestionari amb el logo que vols, el nom del teu negoci i si tens o no paleta de colors. En unes 24/48 hores ens posarem en contacte en tu per gestionar la teua compra i t'aclarirem tots els dubtes que et puguin sorgir.