Tercer Primera

què fem?

interiorisme comercial.

Comences un nou projecte o necessites fer alguna reforma al teu establiment? Trobarem les millor solucions basades en les necessitats i valors del teu negoci. Podem canviar o millorar la distribució, el mobiliari i la il·luminació per a potenciar el teu producte. Acaba d’arrodonir l’espai gràcies al Visual Merchandising i canvia els aparadors per a la nova temporada.

Xafardeja els nostres projectes

Taula parada i lletres corporatives de fons

instal·lacions efímeres.

La direcció artística és clau per a donar visibilitat i fer destacar el teu negoci. Tens un esdeveniment? Una fira? Un rodatge? Dissenyarem tota l’ambientació escenogràfica ajustada a les teues necessitats. Ah, i t’hem explicat que tenim el millor equip per executar el projecte de principi a fi?

Xafardeja els nostres projectes

projectes residencials.

Dissenyem espais confortables per ser viscuts, ja sigui la teua llar o una segona residència. Obra nova, reforma o simplement redecorar per poder llogar o vendre, això depèn de tu. Canviaràs el bany? La cuina? La terrassa? O tota la casa? No pateixis, ens adaptem a qualsevol tipus de projecte, ja sigui gran o petit.

Xafardeja els nostres projectes

com ho desenvolupem?

assessorament

T’orientem sobre com pots millorar qualsevol espai. Et donem idees, consells i et resolem tots el dubtes. Ja saps quin és el teu estil o t’assesorem?

avantprojecte

Definim la base trobant la identitat i la distribució de l’espai. Continuem amb una recerca de mobiliari i acabats i tanquem amb el pressupost d’obra.

servei integral

Projectem fins al final a partir de l’avantprojecte realitzant els plànols i detalls descriptius, la gestió dels industrials i la direcció i seguiment d’obra.