Tercer Primera

Som creatives
i dissenyem
des del poble.

La idea d’aquest estudi va sorgir quan compartíem pis, en un 3r 1a, mentre acabàvem el batxillerat artístic a Tortosa. Cadascuna va triar una branca del disseny diferent, i 10 anys després, aquí estem, però en lloc d’estar en un pis vell, estem al nostre estudi multidisciplinari de Gandesa.

Ser un estudi petit de la Terra Alta ens permet conèixer millor els nostres clients, les seues necessitats i fer treballs més personalitzats, ja que podem formar part de tot el procés. Tenim la sort de treballar més d’una disciplina, de manera que enriquim els nostres projectes i els elevem a un altre nivell.

Ens agrada fer un disseny funcional i amb sentit, que representi les persones que l’han d’utilitzar i les que hi ha darrere de la marca, però sobretot ens agrada que expliqui la seua història. També volem que els nostres projectes siguin respectuosos amb el medi ambient, per això sempre que podem reutilitzem i reaprofitem materials i col·laborem activament amb altres empreses de les Terres de l’Ebre.

Sempre hem sigut molt de poble i res ens fa més il·lusió que trencar amb la idea que per tenir un bon disseny te n’has d’anar a la ciutat.

Foto en blanc i negre de la Maite treballan sobre uns plànols

maite puey.

Després de dos anys al 3r 1a em vaig convertir en una nòmada mentre estudiava interiorisme i arquitectura efímera a l’EADR. No en tenia prou, així que en acabar vaig fer la maleta i vaig fer cap a Barcelona, on vaig cursar el màster de Visual Merchandising i aparadorisme a l’Escola Artidí. Podria obrir un compte d’Instagram només amb fotos de paviments, i a meua casa trobaràs més guies de viatge que en una biblioteca.

Foto en blanc i negre de la Laia treballant a l'ordinador

laia domenech.

L’any 2010 vaig canviar un 3r 1a per un 2n 2a a Barcelona, per estudiar disseny gràfic a l’ESDAP Pau Gargallo. Allí va començar el meu neguit per viatjar i això em va portar, després d’haver treballat en diferents departaments de màrqueting, a marxar als Estats Units durant dos anys. Tinc la necessitat de canviar de pentinat constantment i sé que la meua carta de Hogwarts es va extraviar, si la tens tu, si us plau, torna-me-la. L’any 2021 em vaig formar com a dissenyadora web al màster de Disseny Web i App de Labasad. Ens hem d’anar renovant, no?

els nostres col·laboradors.

Treballar al territori i crear sinergies és molt important per a nosaltres, per això no entenem la nostra feina sense aquesta xarxa de col·laboradors que tenim per totes les Terres de l'Ebre.

alberto solé

Programador Web Linkedin

experiment gràfic

Impremta
Web

Mònica Busom

Arquitecta Tècnica

flors miriam

Floristeria
Instagram

procés de treball.

01.

t’escoltem.

Ens agrada conèixer les teues necessitats per realitzar un pressupost i un projecte a mida. Amb un briefing i una reunió inicial definim els passos del projecte i comencem un procés col·laboratiu per aconseguir el millor resultat.

02.

dissenyem amb propòsit.

Cada projecte és personal i així és la nostra dedicació. Investiguem, esbossem i et presentem propostes úniques que siguin sostenibles i adequades al nostre territori.

03.

definim la proposta.

Podem barrejar idees, afegir-ne de noves i canviar-les per aconseguir que el resultat final sigui únic i 100% teu. Cada detall és important!

04.

ja ho tenim!

Ens agrada arribar fins al final i facilitar-te la vida, per això t'entreguem el projecte amb un format òptim i en fem un seguiment perquè no tinguis mai cap problema.

05.

altres aplicacions.

Necessites unes targetes corporatives? Una làmpada nova? Aquí estem per ajudar-te amb els petits detalls, ho gestionem tot i tu només has de venir a recollir-ho.