Tercer Primera
Cartell de led il·luminat amb èsters de color blau

in-fcta 2023.

Aquest 2023 no podia ser menys i tornem a col·laborar amb in-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta organitzat a Bot. El fil conductor de la 7a edició és ensenyar entre bastidors el món de l’espectacle a través del decorat d’una casa. Per fer-ho, hem construït un escenari en forma de casa de fusta amb sostre a dues aigües que es va adaptant als diferents espais i necessitats del festival.

Per a la gala d’obertura, la casa de fusta es converteix en un menjador amb un gran finestral que comunica amb un jardí engalanat amb llums de revetlla. Dins d’aquest espai, els mestres de cerimònia han conduït tota la gala, interactuant amb un grup de músics que hi havia al jardí.

Per a la gala de tancament, el festival es mou al camp de futbol. La casa de fusta, utilitzada prèviament com a escenari, passa a ser un espai d’ús per a tothom i a l’interior del menjador hi trobem el photocall, comunicant amb la zona chill-out que hi ha al jardí. Per a l’espectacle final, s’han creat 4 mini escenaris relacionats amb estances d’una casa.

La gràfica gira al voltant de la casa, que s’utilitza com a element central del cartell. Les línies fines es van fent més gruixudes, guanyant profunditat amb un degradat de llum que il·lumina el fons, creant l’efecte que fa el canó d’un projector.

Algunes fotos han estat cedides per Cristina @sallfotografia

Client:
in-FCTA
Serveis:
Direcció d'art, escenografia, disseny gràfic
Any:
2023