Tercer Primera
Logotip principal del Festival Terra Roja en color argila sobre un fons color crema

logotip festival terra roja.

Imatge gràfica per al Festival Terra Roja, celebrat a la Terra Alta. L’equip del festival buscava poder donar-li a la imatge gràfica un caire seriós per englobar la part més professional de les jornades i un toc més lúdic per a la seua part cultural.

D’aquesta manera hem optat per una tipografia de pal sec, transmetent dinamisme i moviment i reflectint l’esperit actiu del festival a través de les dos A que trobem al nom. El color principal, una tonalitat argilosa una mica saturada, evoca la connexió amb la terra i el compromís del festival de promoure la sostenibilitat i la preservació de la biodiversitat.

Hem complementat la gràfica amb un símbol que connecta les dos a, la part més icònica del logotip. També hem realitzat una versió secundària per donar flexibilitat a l’hora d’utilitzar-lo i diversos elements corporatius que ajuden a crear marca sense necessitat de fer servir el logo. A més a més, ho hem complementat amb un manual corporatiu bàsic amb alguns exemples de com aplicar els diferents recursos gràfics.

Client:
Terra Roja
Serveis:
Branding complet
Any:
2023
Els Ports d'Orta amb el símbol del logotip de Terra Roja a sobre
Símbol del Festival Terra Roja de color argila sobre un fons crema
Versió secundària del logotip Terra Roja sobre un fons argila
Proposta de post per a Instagram amb un text en blanc, un recuadre color argila i al fons una imatge dels Ports d'Orta
Les pàgines del manual corporatiu del Festival Terra Roja sobre un fons gris